Testfoto's: Fujifilm X10

Testfoto's: Fujifilm X10

jesse kraal 7114 1
Afgelopen donderdag lieten we je al meegenieten tijdens het uitpakken van de Fujifilm X10. We zijn dit weekend op stap gegaan met de kleine Fujifilm. Een aantal testfoto's schotelen we nu al aan je voor, de review lees je in DIGIFOTO Pro 4.2011.

De Fujifilm X10 valt vooral op door zijn fraaie retro-behuizing. Uiteindelijk draait het vooral om wat er schuil gaat in die behuizing. We laten je alvast een aantal testfoto's zien die we afgelopen weekend hebben gemaakt. In DIGIFOTO 4.2011, die eind deze maand verschijnt, lees je de volledige review.

Testfoto's

Je kunt de testfoto's in volledige resolutie downloaden, klik op 'options' (rechts onderin) en kies vervolgens voor 'download'. De foto's komen direct uit de camera en zijn niet bewerkt of aangepast. Bij elke foto staan de exif-gegevens vermeld.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Niekrus

Zou U ook een aantal binnenhuis foto's kunnen laten zien van de Fujifilm X10 want daar hebben de meeste camera's veel moeite mee en ik ben zeer benieuwd hoe scherp de Fujifilm deze foto's maakt