Test: Henzo canvas 120 x 90 cm

jesse kraal 3252 0
Je foto’s uitgezocht en bewerkt? Je archief digitaal laten verstoffen op je harde schijf is natuurlijk zonde. Een afdruk op canvas is een goede manier om je werk groots te presenteren zonder gedoe met lijsten en glas.

Henzo geeft je veel keuzevrijheid als het gaat om formaten. Het grootste formaat is 120x120 cm en je kunt in stappen van 10 cm elk formaat kiezen tussen 120x20 cm en het maximum. Het grote canvas van Henzo heeft een stevig frame van zo'n twee centimeter dik met een enkele steunbalk in horizontale richting.

Het doek is netjes strak opgespannen en heeft een matte afwerking. De kleurweergave is zeer goed, felle kleuren worden goed weergeven en ook diepe zwarten komen mooi tot hun recht dankzij het hoge contrast. Ook subtiele kleurovergangen worden goed weergegeven.

HenzoGetest formaat: 120x90cm
Prijs: €124,95
Website: www.henzoyourphotos.com

Dit artikel verscheen eerder in DIGIFOTO Pro 3.2011

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse