Terry Richardson maakt fotoboek van Lady GaGa

sanne 2905 0
Moby legde onlangs zelf zijn tournee vast, Lady GaGa laat dat doen door niemand minder dan fotograaf Terry Richardson. Eind november 2011 ligt het resultaat in de vorm van een fotoboek in de winkels. De titel: ‘Lady GaGa’.

Het is niet zo dat Richardson voor dit intieme fotoboek voor het eerst zijn lens op Lady GaGa richtte. Eerder schoot de bekende fotograaf al foto’s van haar voor verschillende media. Nu maakte hij zo’n 100.000 foto’s van zijn goede vriendin. Dat deed hij tijdens haar optreden bij het Lollapalooza Festival in Chicago, de Grammy Awards en aan het einde van haar Monster Ball Tour.

Naar eigen zeggen heeft Miss GaGa de fotograaf toegang verleend tot haar hele leven en was geen terrein voor hem verboden. Het zou ertoe hebben geleid dat Richardson intieme en onverwachte beelden van haar zakelijke en persoonlijke leven kon schieten.‘Ik heb niets achtergehouden voor Terry, hij was elke minuut, elk moment bij mij’, vertelt de zangeres aan MTV News.

Het fotoboek ligt naar verwachting op 22 november 2011 in de boekhandel.

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne