Tentoonstelling Photo Academy Award in Fotogalerie Rotterdam

Redactie 413 0
De tentoonstelling van de Photo Academy Award 2009 is vanaf 8 januari te zien in Fotogalerie Rotterdam.

De bijbehorende tentoonstelling met de genomineerde en winnende fotos was eerder te zien in het Fotomuseum in Den Haag, in Amsterdam en in Groningen. Vanaf 8 januari 2010 siert het werk de muren van de Fotogalerie Rotterdam. Dubbel Rotterdams succes: Robin de Puy, oud studente aan de Fotoacademie in Rotterdam, mocht dit jaar de overallprijs in ontvangst nemen. Helena van den Enden, tevens oud studente aan de academie in Rotterdam kreeg een eervolle vermelding (2e plaats overall).

Photo Academy Award

Sinds 2003 organiseert de Fotoacademie The Photo Academy Award, een internationale fotocompetitie voor laatstejaars studenten en maximaal n jaar afgestudeerde fotografen van alle Nederlandse en Vlaamse academies. De prijzen van The Photo Academy Award bestaan uit exposities, opdrachten en publicaties van toonaangevende organisaties in het werkveld en bieden de jonge fotografen een grote sprong voorwaarts in hun carrire.

Special Edition

Speciaal voor de Photo Academy Award 2009 heeft DIGIFOTO Pro in samenwerking met de Photo Academy Award een special edition uitgegeven. In deze extra uitgave vind je het werk van alle winnende en genomineerde fotografen. Bovendien komen zowel de talenten als de juryleden aan het woord over het geselecteerde werk. De DIGIFOTO Pro Special Edition: Photo Academy Award 2009 is nog tot uiterlijk 16 december in de kiosk te koop, of (online) na te bestellen bij DIGIFOTO Pro.
 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie