Teaser voor Olympus OM-D E-M5 II

Julian 2273 1
Olympus heeft een video op YouTube geplaatst waarin gehint wordt naar een nieuwe camera, die in februari zal verschijnen. Hoewel Olympus nog geheimzinnig doet over wat er gaat komen, weten we dankzij uitgelekte foto's al dat het gaat om de OM-D E-M5 II.

De teaservideo toont de OM-D E-M5, E-M1 en E-M10. Deze camera's kwamen respectievelijk in 2012, 2013 en 2014 op de markt. In februari dit jaar kunnen we 'The Future of Award Winning Photography' verwachten volgens de video.

Olympus OM-D E-M5 II

In de afgelopen maanden kwam er veel informatie naar buiten over de OM-D E-M5 II. Naast specificaties lekten er ook diverse foto's uit van de nieuwe micro four thirds-camera. We durven dan ook met zekerheid te stellen dat Olympus met de teaservideo een hint geeft naar de komst van dat toestel.

Vermoedelijk krijgt de E-M5 II een 16-megapixelsensor, maar kunnen er ook foto's gemaakt worden met 40 megapixels, dankzij een 'sensor-shift'-mechanisme.

De officiƫle introductie volgt in de loop van februari. Die maand vindt ook de CP+ Photo & Imaging Show plaats in Japan. Rond deze beurs verwachten we veel nieuws van diverse fabrikanten.

Olympus OM-D E-M5 II

Olympus OM-D E-M5 II

De Olympus OM-D E-M5 II in zilver en zwart en twee optionele grips

afbeelding van Anoniem

'The Future of Award Winning Photography'

Dat zijn nieuwe talenten, geen camera's