Fotoboeken met hoge kortingen

TASCHEN sale: scoor prachtige fotografieboeken met hoge kortingen

Fabienne Keijzer 747 0
TASCHEN, onder andere uitgeverij van luxueuze fotoboeken van ’s werelds beste fotografen, organiseert deze maand een sale. Scoor van 25 tot en met 29 januari de mooiste boeken met kortingen tot wel 75%.

TASCHEN Warehouse Sale: korting tot wel 75%

Ben je op zoek naar inspiratie, of wil je graag je boekenkast uitbreiden met een paar mooie titels? Dan is de TASCHEN Warehouse Sale een ideale gelegenheid. Van 25 tot en met 29 januari organiseert de wereldberoemde uitgeverij een sale met kortingen tussen de 30 en 75% op bijna alle display titels. Het tweejaarlijkse koopjesfestijn is een ideale gelegenheid om je te laten inspireren door honderden boeken op het gebied van fotografie, maar ook reizen, food, fashion, architectuur, design en nog veel meer.

TASCHEN Warehouse Sale
Op woensdag 25 januari wordt de Warehouse Sale feestelijk geopend in de TASCHEN Store in de P.C. Hooftstraat 44 te Amsterdam. Je bent er welkom van 15:00 tot 20:00 uur. Mocht je niet in de buurt van de hoofdstad wonen, niet getreurd, de sale vindt tevens plaats op de website en in andere TASCHEN Stores wereldwijd.

Lees ook: Museum aan het Vrijthof presenteert: ‘A Passion for TASCHEN’

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne