De Flash Bag van Betabrand

Tas én reflector in één: de Flash Bag van Betabrand

Fabienne Keijzer 1367 0
Soms zou je willen dat je een reflector bij je had, maar deze draag je niet zomaar overal heen. Daar heeft Betabrand in samenwerking met Scott Tallenger een oplossing voor gevonden. De Flash Bag is een tas én reflector in één!

Flash Bag 

Scott Tallenger heeft de Flash Bag voor Betabrand ontworpen. Als fotograaf weet hij hoe duur fotograferen kan zijn. Modellen en assistenten zijn al duur genoeg, daarom heeft hij de Flash Bag bedacht. Je hoeft geen onhandige reflector meer mee te slepen. Aan de binnenkant van de tas zit een reflecterende laag folie. Deze dient als reflector als je de voorflap van de tas openhoudt.

Flash BagFlash Bag

17 liter inhoud 

De tas is waterafstotend en heeft maar liefst acht vakken. Je kunt de vakken aanpassen door de tussenstukjes met klittenband te verplaatsen of helemaal te verwijderen. De Flash Bag is een klassieke messenger tas. De schouderband is gemakkelijk te verstellen en er past naast je camera en objectieven een 15 inch laptop in. De totale inhoud van de tas is 17 liter.

Flash BagFlash Bag

Crowdfunding 

De Flash Bag van Betabrand wordt momenteel door middel van crowdfunding gefinancierd. Ze zijn ongeveer op een kwart van hun doel, en daarom krijg je nu 20 procent korting op de tas als je doneert. De tas kost normaal gesproken 98 dollar maar is nu te verkrijgen voor 78 dollar. Kijk voor meer informatie op de website

Lees ook: Nieuw: Hama Profitour backpacks 
 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne