Tamron-objectieven krijgen vijf jaar garantie

Redactie 1427 0
Transcontinenta, importeur van onder andere Tamron, heeft dit jaar een nieuw initiatief geïntroduceerd. Alle Tamron-objectieven zijn vanaf 1 januari voorzien van vijf jaar garantie, waarmee de importeur de kwaliteit en het vertrouwen wil bevestigen.

De vijf jaar garantie is een exclusief aanbod van de Tamron-importeur in Nederland, Transcontinenta. Overigens is deze vijf jaar garantie alleen geldig indien het Tamron-objectief door de consument bij een door Transcontinenta erkend verkoopadres in Nederland is gekocht en via een speciaal hiervoor ontworpen mini-website binnen vier weken na aankoop wordt geregistreerd.

Informatiekaart

Vanaf dit jaar wordt de Tamron verpakking voorzien van een sticker op en een informatiekaart in de verpakking. Op deze informatiekaart staat een speciale Transcontinenta-code die bij registratie op de mini-website ingevuld dient te worden. Samen met het serienummer van het betreffende Tamron-objectief zorgt dit voor de verificatie of het objectief aan de voorwaarden voldoet. Meer informatie lees je op de mini-website van Tamron.

Garantie

Het vertrouwen in een product of organisatie komt vaak tot uitdrukking in de garantiebepalingen, zo stelt Transcontinenta. Door hun kennis en ervaring denken zij nu met volle overtuiging de garantie van Tamron-objectieven te kunnen verlengen van de standaard één jaar naar vijf jaar. De importeur houdt daarnaast rekening met klanten die vorig jaar nog een Tamron-objectief gekocht hebben. Iedereen die na 1 januari 2010 een objectief heeft aangeschaft, krijgt na het sturen van een speciaal voorraadopgave-formulier de garantiestickers en informatiekaarten om ook hun garantie te verlengen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie