Tamrac introduceert nieuwe tassenserie

Redactie 853 0
Tassenfabrikant Tamrac komt met een nieuwe serie, genaamd Evolution. De reeks bevat twee rugtassen en een schoudertas, welke tevens gebruikt kan worden als koffertje. Allen bieden ruimte aan een dslr, objectieven en een flitser.

In de Evolution 4 schoudertas passen bijvoorbeeld een dslr met objectief, een flitser en twee of drie extra objectieven, afhankelijk van het formaat. De binnenkant van de tas, genaamd de 'shuttle', is uitneembaar, waardoor de tas gebruikt kan worden als koffertje. Van binnen is de shuttle volledig beschermt met schokdempende schuimpatches waarmee verschillende formaten compartimenten gevormd kunnen worden. De tas zelf beschikt ook nog over een beschermd computercompartiment waar maximaal een 15,6-inch laptop in past.


Evolution 6 & 8

De Tamrac Evolution 6 en 8 rugtassen beschikken beide over een harnas, waardoor de tas gebruikt kan worden als backpack of over een schouder. Beide tassen zijn verkrijgbaar in het zwart of bruin en zijn voorzien van het Tamrac's Triple Access System, waarmee de inhoud van de tassen zowel door de 'voordeur' als een van de twee 'zijdeuren' bereikbaar is. Terwijl de 1,6 kilo wegende Evolution 6 plaats biedt aan een dslr met maximaal een 5,5-inch objectief, een flitser en hooguit twee extra objectieven, biedt de halve kilo zwaardere (en grotere) Evolution 8 plek aan een dslr met maximaal een 8-inch objectief, een flitser en verscheidene extra objectieven.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie