Syrp Slingshot - zipline voor Timelapse

Syrp Slingshot - zipline voor Timelapse

Nadja Geskus 1524 0
Syrp introduceert hun nieuwe product de Slingshot. De Syrp Slingshot is een zipline waarmee je je DSLR tot wel 100 meter hoog of ver kunt sliden. Zo wordt het mogelijk om een timelapse op lange afstand te maken.

Syrp Slingshot

Het bedrijf wat al eerder de geliefde Syrp Genie timelapse controller uitbracht, komt opnieuw met een handig product. De Slingshot maakt het namelijk mogelijk om tot wel 100 meter ver te sliden. Dit betekent dat je buiten je gezichtsveld een timelapse kunt maken. En in tegenstelling tot andere ziplines, wordt hiermee een hoop mogelijk.

Syrp Slingshot - zipline voor Timelapse

Constructie

De Slingshot bestaat uit een houder met 4 wielen, zodat hij je camera soepel kan voortbewegen over de touwen. Je kunt de Slingshot bijna aan alles bevestigen. Wil je een hoog uitkijkpunt? Dan kun je de Slingshot bijvoorbeeld vastmaken aan een balkon, boom of balken. Je camera beweegt straks op een manier die nog niet eerder voor de consument beschikbaar was.

Benieuwd hoe alles precies werkt? Bekijk dan de korte introductiefilm.

 

 

Informatie

Indien je de Slingshot wilt aanschaffen, is deze verkrijgbaar voor $989,-. Hier zitten alle benodigde kabels bij inbegrepen, plus een draagtas. Indien je daar een Syrp Genie en een balhoofd bij wilt hebben, lopen de prijzen al gauw op tot $1.887,-. En als je daar ook nog een Genie Mini bij toe wilt voegen, zal de complete set je zo’n $2.155,- kosten. Verre van goedkoop, maar er wordt wel een heleboel mogelijk met deze set!

Syrp Slingshot - zipline voor Timelapse

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja