Surface van Søren Solkær in september te zien in Amsterdam

Surface van Søren Solkær in september te zien in Amsterdam

Redactie DIGIFO... 697 0
In kunstgalerie Vroom & Varossieau in Amsterdam is vanaf negen september de tentoonstelling 'Surface' van de Deense fotograaf Søren Solkær te zien. Deze tentoonstelling laat straatkunstenaars van over de hele wereld zien met hun werk.

Deze tentoonstelling is het resultaat van een drie jaar durende reis langs grote steden over de hele wereld. Solkær ging in elke stad op zoek naar de belangrijkste artiesten van deze moderne kunstbeweging en portretteerde ze, vaak onherkenbaar bij hun eigen kunstwerken.

 

Lees ook: Lost in Decay - Anita Spooren te zien in galerie Pennings

 

Søren Solkær

Søren Solkær is een Deense fotograaf die erg geliefd is bij grote muzikanten als Björk en U2. Als hij niet met deze artiesten op tour is, houdt hij zich bezig met lange termijnprojecten zoals 'Photographers Posed' waarvoor hij in 8 jaar, 45 fotografen uit 15 landen fotografeerde.

De expositie is van 9 september tot en met 9 oktober te bezoeken bij kunstgalerie Vroom & Varossieau in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de website van Vroom en Varossieau. Voor meer informatie over Søren Solkær kun je zijn website bezoeken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie