Superfoto.nl geeft DigifotoPro-bezoekers korting

Redactie 1336 0
Superfoto.nl heeft haar software nu nog verder verbeterd. Vanaf nu kunt je nog beter en eenvoudiger gebruik maken van de software voor zowel pc als Mac. Om die reden heeft Superfoto.nl speciaal voor alle bezoekers van DigifotoPro.nl een Superaanbod.

Advertorial

Superfoto.nl biedt je namelijk de mogelijkheid om je mooiste fotoboek te maken voor slechts €9,95 i.p.v. €18,50. Dit fotoboek heeft een formaat van 20 cm breed bij 15 cm hoog en is afgewerkt met een luxe harde omslag, die je van eigen foto's en teksten kan voorzien. Het binnenwerk bestaat standaard uit 24 pagina’s die je kunt uitbreiden tot maximaal 300 pagina’s. Als je voor 31 mei 2011 je fotoboek bestelt met de kortingscode SUPERLENTE, ontvang je automatisch de korting op het 20x15cm fotoboek.

En dat is nog niet alles… Gedurende deze hele actie ontvang je ook nog eens een kortingsbon ter waarde van 10 euro! Deze kortingsbon is speciaal te gebruiken voor het bestellen van een Supertuinposter. Zo kun je tijdens de komende zomerdagen en -avonden ook buiten blijven genieten van je mooiste fotomomenten.

Superfoto.nl is volop bezig met het uitbreiden van haar productaanbod. Vanaf de eerste week van mei zullen er naast fotoboeken, magazines posters en kalenders ook hoogwaardige canvasafdrukken en tuinposters worden aangeboden.

Ga dus snel naar Superfoto.nl en download de software voor je pc of Mac.

Aanbieding voor Belgische bezoekers

Voor Belgische bezoekers komt Superfoto.be met een special actie. Je krijgt de mogelijkheid om je mooiste fotoboek of kalender twee keer te bestellen voor de prijs van één! Als je voor 31 mei 2011 een fotoboek of kalender bestelt met de kortingscode 2VOOR1, ontvang je automatisch een tweede identiek exemplaar geheel gratis! Zo hoef je je mooiste foto­momenten niet meer voor jezelf te houden, maar kun je ze gratis delen met wie je wilt.

Ga dus snel naar Superfoto.be en download de software voor je pc of Mac.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie