Stuur je werk in voor de Olympus Global Open Photo Contest 2015

Julian 2141 2
Olympus organiseert een wereldwijde fotowedstrijd. Zowel beginnende fotografen als professionals worden uitgenodigd om deel te nemen. Inzenden kan van 25 augustus tot 20 november 2015 om 04.00 uur. De hoofdprijswinnaar sleept een miljoen Japanse yen in de wacht.

De onlinewedstrijd kent vier verschillende categorie├źn: Life (Birth), Future (Places to Preserve), Mensen (Smiles) en Techniek (Macro en Art). Deelnemers kunnen tot vijf foto's per categorie aanleveren.

Tijdens de gehele wedstrijdperiode is het mogelijk om inzendingen aan te passen en de foto's te vervangen door andere beelden. Foto's moeten in jpg-formaat worden aangeleverd met een maximale bestandsgrootte van 15MB.

Foto's mogen met alle camera's van ieder merk gemaakt zijn. Ook smartphone-foto's zijn welkom in de wedstrijd. Fotobewerkingen zijn volledig toegestaan.

Olympus Contest

Prijzen

In februari 2016 worden de winnaars door de jury bekendgemaakt. De hoofdprijswinnaar ontvangt de allernieuwste PEN-camera en een miljoen Japanse yen. Omgerekend is dat zo'n 7400 euro.

Daarnaast bestaat de prijzenpot uit veertien andere prijzen, met een totale waarde van bijna 30.000 euro. De prijzen worden verdeeld over de beste inzendingen in de verschillende categorie├źn.

Olympus beidt ook bezoekers die geen foto's insturen een kans op het winnen van prijzen. Iedereen die zich registreert op de website om de inzendingen te bekijken maakt kans op de nieuwe Olympus PEN-camera of een van de 300 Moleskine Edition-notitieboeken.

Bekijk alle details over deelname en de voorwaarden op: gopc.olympus-imaging.com

Olympus Contest Grote Prijs

afbeelding van Anoniem

In de genoemde link staat op het eind een spatie in de link. Dit wordt in sommige browser opgevat als %20 waardoor de link niet werkt. Graag de spatie in de link na .com verwijderen.

afbeelding van Julian

Bedankt voor je scherpe blik. Aangepast!