Studio Learning Day: 4 november, gratis toegang

Julian 3224 0
Kom op 4 november naar de Studio Learning Day in de Grote Kerk in Alkmaar. Zestig exposanten zijn aanwezig om je uitleg te geven over alle vormen van fotograferen in de studio, van product- tot portret- en glamourfotografie. Wij zijn ook van de partij en nemen studiofotograaf Raúl Neijhorst en model Jilly Knol mee!

De Studio Learning Day wordt georganiseerd door Cameraland.nl en belooft een leerzame dag te worden. Maar liefst zestig exposanten toveren de Grote Kerk in Alkmaar om tot een walhalla voor de studiofotograaf in wording. Of je nu geïnteresseerd bent in productfotografie of glamour, aan de hand van demonstraties en workshops kun je op 4 november de nodige kennis opdoen.

Wat kun je verwachten?

Op het evenement zijn zestig exposanten aanwezig. Uiteraard geven ze je graag informatie over de producten in hun assortiment, maar de dag staat bovenal in het teken van het opdoen van praktijkervaring. Dat kun je doen door de diverse demonstraties en workshops te volgen, die allemaal gratis toegankelijk zijn.

DIGIFOTO Pro Bootcamp Studiofotografie

Wij zijn aanwezig op het evenement met een eigen stand. Kom langs voor een praatje met het team achter ons magazine en deze website! De dag staat echter in het teken van praktijk en ook wij zullen een leerzame bijdrage leveren. Op het hoofdpodium waar diverse workshops te volgen zijn organiseren wij samen met studiofotograaf Raúl Neijhorst en model Jilly Knol een Bootcamp Studiofotografie. Verdeeld over de dag zal de fotograaf op het podium workshops geven op gebied van model- en studiofotografie. Wil je zelf meedoen? Dan kan dat ook! Benieuwd hoe? Kom dan langs op onze stand.

Je vindt ons hier
Hier vind je onze stand!

Aanbiedingen

Apparatuur nodig? Ook dan is de Studio Learning Day een bezoekje waard, je kunt er terecht voor aanbiedingen en er is zelfs een Outlet Eiland met palletaanbiedingen, waar je allerlei studioapparatuur kunt scoren tegen scherpe prijzen.

studio learning dayWat, wie, hoe en waar?

  • Studio Learning Day
  • Zondag 4 november
  • 11:00 tot 16:00 uur
  • Grote Kerk Alkmaar
  • Toegang gratis!

Een greep uit het programma

Of je nu komt om je sensor schoon te laten maken of om ervaring in de studio op te doen, er valt een hoop te ontdekken en te leren op de Studio Learning Day. Een greep uit het programma:

Workshop Strobist
Cameraland laat je in deze strobist-workshop de ins- en outs zien van het fotograferen met 'gewone' flitsers. Allerlei handige en betaalbare accessoires komen aan bod.

Portretdemonstraties door Brendan de Clerq
Olympus neemt de nieuwe PEN Mini 2 (E-PM2) en PEN Lite (E-PL5) mee naar het evenement. Ambassadeurfotograaf Brendan de Clerq laat je zien wat er mogelijk is met deze camera's in doorlopende portretdemonstraties.

Workshop colormanagement
Transcontinenta, importeur van de Datacolor-producten zoals de Spyder is aanwezig op de beurs en geeft doorlopende workshops voor het verkrijgen van de juiste kleuren in de studio.

Demonstratie Profoto
Flitsen met 1/25.000e seconde? Met de nieuwe Profoto B4 kan het. Op de Studio Learning Day geeft importeur Mamiya demonstraties met de topflitsers van het Zweedse merk.

Workshop Modellenfotografie
Arend Spaans, fotograaf en studio-eigenaar werkt met Elinchrom. Hij laat zien hoe je met eenvoudige middelen perfecte resultaten kunt behalen.

Workshop filmen met je dslr
Roger van Zaal, cameraman van o.a. Expeditie Robinson en Peking Express, geeft informatie over het filmen met dslr's en toont daarbij diverse rigs, sliders en een crane die je daarbij kunt gebruiken.

Check & Clean
Servicemedewerkers van zowel Canon, Nikon als Sony zijn aanwezig om je camera gratis te controleren en de sensor te reinigen.

En nog veel meer!
Bovenstaande is slechts een kleine greep uit het grote aanbod aan activiteiten, workshops en demonstraties. Er is nog veel meer te beleven op de Studio Learning Day. Kijk voor het volledige overzicht op de website van de organisatie.