Studenten Fotoacademie tonen talent tijdens Het Oog

Redactie 859 0
Onder de naam Het Oog is vanaf 1 april werk te zien van studenten van de Fotoacademie in Amsterdam en Rotterdam die halverwege hun opleiding zijn. Deze exposities willen laten zien hoe het talent zich in verschillende richtingen heeft ontwikkeld.

In de eerste helft van hun opleiding hebben de studenten veel technieken geleerd en zijn ze getraind om inhoudelijk interessant en creatief werk te maken. Nu is te zien hoe inhoud en techniek samenkomen en is de eigen stijl van elke student, die hij of zij de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, zichtbaar.

Eigen afwerking

Het Oog bestaat uit verschillende opdrachten die de studenten uitvoerden in het kader van hun opleiding, maar ook uit vrij werk. De studenten hebben er zelf voor gezorgd dat hun werk perfect is afgewerkt. Ook hebben ze nu de gelegenheid te experimenteren met andere materialen en formaten.

Exposities

De exposities vinden plaats in Amsterdam en Rotterdam. In de hoofdstad kun je Het Oog van 1 april tot en met 20 april 2011 bezoeken, in Rotterdam is de startdatum hetzelfde, maar kun je nog tot 3 mei 2011 terecht.

Foto © Maaike de Boer                                                Foto © Benno Tielen

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie