Studenten Fotoacademie exposeren in Groningen

Redactie 1314 0
Studenten van de Fotoacademie tonen in twee exposities hun werk. De nieuwste lichting studenten in de 'eerstejaarsexpositie' en de hogere jaarsstudenten in 'Het Oog'. Het werk van de studenten is vanaf 20 mei in Fotogalerie Groningen te zien.

De eerstejaarsexpositie toont werk van de nieuwste lichting studenten. De beelden zijn afkomstig uit een praktijkweekend in Zuid-Limburg waarbij ze veel landschaps- en straatfotografie opdrachten uitvoerden.

Volgens de fotoacademie is dit hun eerste stap richting professionele fotografie. Onderwerpen in de foto's zijn onder meer landschappen, de stad en de studenten zelf.

Het Oog

Gecombineerd met de eerstejaarsexpositie tonen de hogere jaarsstudenten een selectie van hun werk onder de naam 'Het Oog'.

Doel van deze expositie is om de ontwikkeling en verschillende richtingen van de studenten te laten zien. Na de basis van het eerste deel van de opleiding laten de studenten nu zien hoe de techniek samenkomt met hun creativiteit.

'Het Oog' bestaat uit verschillende opdrachten die de studenten uitvoerden in het kader van hun opleiding, maar ook uit vrij werk. Een verrassend en divers resultaat, aldus de fotoacademie.

Foto © Nelske Elzer, hogere jaars student

Foto © Emmy Prins - eerstejaarsstudent

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie