Think Tank Signature Series

Stevig en stijlvol - nieuwe Think Tank fototassen

Redactie DIGIFO... 1318 0
De Amerikaanse fototassenfabrikant Think Tank heeft een nieuwe reeks fototassen aangekondigd. De Think Tank Signature Series tassen zijn ontworpen om al je materiaal goed te beschermen en er tegelijkertijd goed uit te zien.

De tassen zijn ontworpen voor fotografen die gebruik maken van kleinere bodies, zoals mirrorlesscamera's en kleine spiegelreflexcamera's en bieden ruimte voor één body en drie tot vier objectieven. De signature serie bestaat uit twee tassen, de Think Tank Signature 10 en de Think Tank Signature 13, waarvan de grootste ook ruimte heeft voor een 13 inch laptop.Think Tank SignatureThink Tank SignatureLees ook: Transcontinenta importeur Think Tank, Mindshift en Peak Design

Think Tank Signature design

Het ontwerp van de tassen is gebaseerd op klassieke schoudertassen en de tassen zijn gemaakt van een moderne wol-achtige stof die stevig genoeg is om al je materiaal te beschermen en zacht aan voelt. Verder zijn de tassen gemaakt met echt lederen straps en metalen sluigingen.

Prijs en beschikbaarheid

De Thing Tank Signature tassen worden geleverd in twee kleuren en zijn vanaf nu beschikbaar. De Signature 10 tas krijgt een adviesprijs van $ 249,- en de Signature 13 tas van $ 279,-. De adviesprijs in Euro's is nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op deze website van Think Tank of deze website van importeur Transcontinenta.  

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie