Stem nu op jouw favoriete natuurfoto

Stem nu voor de WNF Frans Lanting Photo Award publieksprijs

Redactie DIGIFO... 2333 2
De inschrijving is gesloten en de eerste selectie is gemaakt. Uit de 11.000 foto's zijn er 30 genomineerde geselecteerd die allemaal kans maken op de felbegeerde Frans Lanting Photo Award. Vanaf vandaag kan iedereen online zijn stem uitbrengen en meebepalen wie dit jaar de publieksprijs in de wacht sleept.

Dit jaar is een recordaantal van 11.000 inzendingen binnengekomen bij de WNF -Frans Lanting Photo Award. Een professionele jury, bestaande uit onder andere Frans Lanting, Humberto Tan en André Kuipers, kiest de winnaars van de WNF- Kids Award, de WNF-Young Talent Award en de Frans Lanting Award voor volwassenen. De stemmen voor de publieksprijs zijn nu geopend.WNF Frans Lanting Photo Award © WNF  Corn Koopmans WNF Frans Lanting Photo Award © WNF Roderick Jongschaap WNF Frans Lanting Photo Award © WNF Marieke van Haaster WNF Frans Lanting Photo Award © WNF Anja Brouwer WNF Frans Lanting Photo Award © WNF Noortje Russel WNF Frans Lanting Photo Award © WNF Wendy Kroeze WNF Frans Lanting Photo Award © WNF Nick Knol
Lees ook: Frans Lanting: 'Natuur begint bij grassprietjes tussen de stoeptegels'

Frans Lanting Photo Award

Dit is de derde keer dat de WNF Frans Lanting Photo Award is georganiseerd door het Wereld Natuurfonds in samenwerking met Frans Lanting. Lanting is al ruim 40 jaar één van de bekendste natuurfotografen ter wereld en hoopt met deze wedstrijd  anderen te inspireren voor natuurfotografie en daarmee respect voor de natuur te stimuleren.

Kijk voor meer informatie en om je stem uit te brengen op deze website.

Onlangs hebben wij Frans Lanting geïnterviewd. Dit interview is te lezen in DIGIFOTO Pro 5.2016 die deze week in de winkels verschijnt. Wil je geen exemplaar missen, vraag dan via deze link je abonnement aan.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van fons Simons

volgens KEEGAN THE PHOTO COACH zou de foto met de twee vlinders moeten winnen. Deze kreeg het hoogste cijfer: 9.7, een goede tweede is de vos, die recht in de lens kijkt en een goede derde de kleurige vogel die als dirigent wordt aangeduid.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Misschien mag Keegan volgend jaar meebeslissen met de jury! :-D