SPRING: kersverse fotografen tonen vrij werk

Raymond 1295 0
In fotogalerie FOTO 21 in Bredevoort exposeren dit voorjaar twaalf net afgestudeerde studenten van de Fotoacademie onder de titel SPRING.

De exposanten zijn afkomstig uit verschillende studierichtingen binnen de Fotoacademie (mode, illustratief, autonoom, journalistiek/documentair en portret). Het werk is daardoor zeer gevarieerd. In Bredevoort tonen zij nieuw werk, dat losstaat van hun afstudeerproductie.

Volgens FOTO21 heeft dat geleid tot een prikkelende tentoonstelling, die zowel inhoudelijk als qua vorm een grote diversiteit biedt, met als overeenkomst hoge kwaliteit. De organisatie rept van een 'expressie van de hedendaagse ’jonge’ fotografie in Nederland'.

De exposanten zijn: Katja Effting, Helena van den Enden, Milan Gies, Paul van Hulzen, Vivian Keulards, Dingena Mol, Robin de Puy, Homeira Rastegar, Sonja de Ridder, Kjell Schipper,
Geert Job Sevink en Sanne Thunnissen.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond