Spotlight - Weekwinnaar #9

Spotlight - Weekwinnaar #9-2013

Julian 1497 0
Iedere week kiezen we onze favoriete foto uit de Spotlight-selectie en belonen we de weekwinnaar met een leuke prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit een SanDisk CF- of SD-geheugenkaart naar keuze. Vandaag geven we de derde kaart weg.

Deze week gaat de prijs naar Luc Verpoort. Zijn winnende foto is geinspireerd op het werk van schilder Edward Hopper en dat kunnen wij wel waarderen. Luc maakte niet één foto, maar een hele serie, die je kunt bekijken in zijn gallery.

Luc wint een SanDisk Extreme 16GB CF of 32GB SD-geheugenkaart, welke het wordt mag hij zelf kiezen.

Luc Verpoort
Foto: Luc Verpoort

Ook winnen?

Geheugenkaartjes kun je nooit genoeg hebben. Dit is je kans om je collectie uit te breiden. Hoe? Door je foto's met ons te delen, via de Lezersgallery. Uit deze foto's kiezen we dagelijks de mooiste platen, die plaatsen we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar.

Vijf weken lang krijgt de weekwinnaar een SanDisk Extreme geheugenkaart cadeau. Omdat wij niet weten welk geheugen er in jouw camera past, mag je zelf kiezen uit een SD- of CF-kaart. De CompactFlash-kaart is een SanDisk CF 16GB Extreme, met snelheid van 400x, ofwel 60MB/s, ter waarde van 61,50 euro. Kies je voor de sd-kaart, dan krijg je een Sandisk SDHC 32GB Extreme HD Videoter waarde van 39,50 euro thuisgestuurd. Met 45MB/s en zijn hoge opslagcapaciteit uitermate geschikt voor foto- en video-opnames

SanDisk voor weekwinnaars

Met dank aan Saake shop, specialist in camera-accu's, voor het beschikbaar stellen van de prijzen.