gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #8-2014

Spotlight - Weekwinnaar #8-2014

Julian 3786 1
Iedere week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery en roepen we de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vincent van Kooten is de achtste weekwinnaar van het jaar.

Zwart-wit met harde contrasten en strakke lijnen is en blijft een goede combinatie. Zeker met een subtiel kleurtintje er doorheen kan dat voor fraaie resultaten zorgen. Vincent van Kooten laat dat zien met deze plaat. We bekronen hem tot weekwinnaar en belonen hem met een jaar lang DIGIFOTO Pro. Gefeliciteerd!

Weekwinnaar: Vincent van Kooten
Foto: Vincent van Kooten

Nieuw: Weekwinnaars op Facebook

Vanaf nu sta je als weekwinnaar nog meer in de schijnwerpers: we verzamelen alle winnaars in een album op Facebook en de weekwinnaar pronkt een week lang bovenaan onze Facebookpagina als omslagfoto! Uiteraard met naamsvermelding.

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar. Binnenkort maken we de nieuwe weekprijzen bekend.

afbeelding van Vincent van Kooten

Wellicht iets aan de late kant, maar ik heb nog een blog-artiketje geschreven naar aanleiding van deze foto. Zie http://www.vincentvankooten.nl/2014/06/power-of-black-and-white.html