Spotlight - Weekwinnaar #7-2016

Spotlight - Weekwinnaar #7-2016

Joni Hendrix 1810 2
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. De komende vijf weekwinnaars krijgen handige producten van Verbatim opgestuurd.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. De komende weken maak je kans op mooie prijzen van Verbatim.

Deze week viel de foto van Sas Bijkerk ons op. Wat zijn ijsvogels toch prachtige vogels en wat heeft Sas deze ijsvogel geweldig gefotografeerd. We krijgen er meteen een wintersgevoel van, ook niet zo gek met de lage temperaturen van de afgelopen dagen. Sas wint deze week de Verbatim Slider USB Drive - 32GB, en de foto hangt de komende week boven onze Facebook-pagina. Gefeliciteerd!


Foto © Sas Bijkerk

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Verbatim prijzen

De Verbatim prijzen zullen voor veel fotografen goed van pas komen, of het nu is om je foto's te delen via de MediaShare Wireless, de snelle (micro)-SD-geheugenkaarten waar je prima in 4K mee kunt filmen of een handige usb-stick of harde schijf om al je foto's veilig te vervoeren. Kijk op de website van Verbatim voor meer informatie over de verschillende producten.

Met dank aan Verbatim voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van anja voorn

ongekend mooi

afbeelding van Bijke172

Dank je wel voor je reactie, Sacha