Spotlight - Weekwinnaar #6-2012

Spotlight - Weekwinnaar #6-2012

jesse kraal 1605 0
Aan het einde van de week kiezen we de beste foto uit de Spotlight. De weekwinnaar belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we een boek van uitgeverij Librero weg. Vandaag maken we de winnaar van het derde boek bekend.

Geen charmante of schattige plaat deze week, maar een 'in your face'-foto van John Klaver. Een sterk beeld, zonder dat er al te veel explicitie elementen getoond worden. Het bloed zegt meer dan genoeg. Hij wint het boek 'Digitaal filmen met de SLR' van Adam Juniper en David Newton.

Weekwinnaar#6
Butcher - Foto © John Klaver

Doe mee en win!

Elke week kiezen we een winnaar uit. Je maakt kans door je foto's te uploaden naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar. Meedoen? Lees hier hoe.

Bekijk hier welke prijzen je de komende weken kunt winnen.


afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse