Spotlight Weekwinnaar #52 - 2016

Spotlight Weekwinnaar #52 - 2016

Jasper van Bladel 638 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een mooi fotoboek.

Spotlight Weekwinnaar #51 - 2016

Een mooie surrealistische foto, deze plaat van Ans van de Sluis. Mooie kleuren en een dreigende sfeer, iedereen kan er zijn eigen verhaal bij bedenken. Een mooie afsluiter van het jaar, denken wij. 

Gefeliciteerd Ans van de Sluis!

Prijs: Destination Nowhere - Martin Kers 

Landschapsfotograaf Martin Kers weet de meest desolate landschappen op een indringende manier te fotograferen. Zijn reislust naar het einde van de wereld brengt hem op de prachtigste en kleurrijkste plekken. Deze landschappen heeft hij nu gebundeld in zijn nieuwe boek Destination Nowhere.
Destination Nowhere - Martin Kers Destination Nowhere - Martin Kers Destination Nowhere - Martin Kers

Het boek, Destination Nowhere, is beschikbaar gesteld door uitgeverij TerraLannoo. Kijk voor meer informatie op de website.

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper