Spotlight Weekwinnaar #51 - 2016

Spotlight Weekwinnaar #51 - 2016

Jasper van Bladel 1065 3
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een mooi fotoboek.

Spotlight Weekwinnaar #51 - 2016

Het is dat de titel (Steenkool) verraadt wat we hier zien, maar anders had het ook een bergketen kunnen zijn die met een tilt-shiftobjectief gefotografeerd is. Een mooi experiment, dat laat zien dat je ook van iets heel gewoons een buitengewone foto kunt maken. Gefeliciteerd Sandy Kern!

Prijs: Destination Nowhere - Martin KersĀ 

Landschapsfotograaf Martin Kers weet de meest desolate landschappen op een indringende manier te fotograferen. Zijn reislust naar het einde van de wereld brengt hem op de prachtigste en kleurrijkste plekken. Deze landschappen heeft hij nu gebundeld in zijn nieuwe boek Destination Nowhere.
Destination Nowhere - Martin Kers Destination Nowhere - Martin Kers Destination Nowhere - Martin Kers

Het boek, Destination Nowhere, is beschikbaar gesteld door uitgeverij TerraLannoo. Kijk voor meer informatie op de website.

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Sandykern

Oh waw, geweldig.... Dank jullie wel..... wat een eer heb er even geen woorden voor.

afbeelding van Cyberpat0_2

Gefeliciteerd Sandy, doe zo verder!!

afbeelding van Sandykern

Dank je en dat ga ik zeker doen Partick