Spotlight - Weekwinnaar #50

Spotlight - Weekwinnaar #50-2013

Julian 1343 2
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Deze week is dat een waardebon van 20 euro, te besteden bij ScanCorner!

China is 'booming'. Dat levert sterke contrasten op tussen oude cultuur en de modernisering van het landschap. Yona Photo legt dat in deze foto treffend vast, daarom kiezen wij 'm als weekwinnaar. Het levert de fotograaf een tegoedbon op van 20 euro, te besteden bij ScanCorner.

Weekwinnaar 50
Foto: Yona Photo

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar. Nog twee weken bestaat de prijs uit een tegoedbon ter waarde van 20 euro, te besteden bij ScanCorner.

Je kunt hier terecht voor het digitaliseren van alle soorten analoge beeldmaterialen. Van kleinbeeldfilm en dia's tot negatieven in midden- en grootformaat. ScanCorner bewerkt alle beelden handmatig voor optimaal resultaat, maar je kunt ook kiezen voor de originele tiff-bestanden.

ScanCorner Prijs
Met dank aan ScanCorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Alex Timmermans

Mooie sterke foto!