Spotlight - Weekwinnaar #48

Spotlight - Weekwinnaar #48-2013

Julian 1873 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is dat een waardebon van 20 euro te besteden bij ScanCorner!

Deze week zetten we een fraai natuurlijk portret in de schijnwerpers. De maker is rose-78, ze sleept daarmee deze week de prijs in de wacht, die bestaat uit een tegoedbon ter waarde van 20 euro, te besteden bij ScanCorner!

Weekwinnaar 48
Foto: rose-78

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar. Nog vier weken bestaat de prijs uit een tegoedbon ter waarde van 20 euro, te besteden bij ScanCorner.

Je kunt hier terecht voor het digitaliseren van alle soorten analoge beeldmaterialen. Van kleinbeeldfilm en dia's tot negatieven in midden- en grootformaat. ScanCorner bewerkt alle beelden handmatig voor optimaal resultaat, maar je kunt ook kiezen voor de originele tiff-bestanden.

ScanCorner Prijs

Met dank aan ScanCorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Capture2007

Proficiat met deze billboard waardige plaat.