Spotlight - Weekwinnaar #47-2014

Spotlight - Weekwinnaar #47-2014

Julian 1796 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Volgende week geven we voor het laatst twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth' weg.

Sinterklaas is weer in het land! Dat zal je niet ontgaan zijn. Jeanette Oerlemans liep de goedheiligman tegen het lijf en zette hem samen met zijn paard Amerigo fraai op de foto. Het levert Jeanette twee vrijkaartjes op voor de documentaire 'The Salt of the Earth', over fotograaf Sebastião Salgado, die vanaf 4 december in de Nederlandse bioscopen draait. Gefeliciteerd!

Foto: Jeanette Oerlemans
Foto: Jeanette Oerlemans

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth'

Volgende week geven we voor het laatst twee vrijkaartjes weg voor de documentaire 'The Salt of the Earth'. De film volgt de Braziliaanse fotograaf Sebastião Salgado. Hij trok de afgelopen veertig jaar door de continenten, in de voetsporen van een altijd-veranderende mensheid. Hij fotografeerde vergeten gebieden en mensen, maar ook landschappen en een aantal grootse gebeurtenissen, zoals internationale conflicten en hongersnood.

Salt of the Earth

Met dank aan Cinéart voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Jeannette Oerlemans

Geweldig! Dank je wel!! :-)