Spotlight - Weekwinnaar #46-2014

Spotlight - Weekwinnaar #46-2014

Julian 1397 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth' weg.

Met deze mistige sfeerplaat is Jaap van den Helm onze weekwinnaar. Hij wint twee vrijkaartjes op voor de documentaire 'The Salt of the Earth', over fotograaf Sebastião Salgado, die vanaf 4 december in de Nederlandse bioscopen draait. Gefeliciteerd!

Foto: Jaap van den Helm
Foto: Jaap van den Helm

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth'

Nog twee weken geven we twee vrijkaartjes weg voor de documentaire 'The Salt of the Earth'. De film volgt de Braziliaanse fotograaf Sebastião Salgado. Hij trok de afgelopen veertig jaar door de continenten, in de voetsporen van een altijd-veranderende mensheid. Hij fotografeerde vergeten gebieden en mensen, maar ook landschappen en een aantal grootse gebeurtenissen, zoals internationale conflicten en hongersnood.

Salt of the Earth

Met dank aan Cinéart voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Jacqueline van Bijnenzoom

Gefeliciteerd Jaap.