Spotlight - Weekwinnaar #43-2014

Spotlight - Weekwinnaar #43-2014

Julian 1968 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vandaag geven we voor het laatst een BredaPhoto Festivalcatalogus, ter waarde van 24,95 euro weg.

Bijna alle foto's die ingezonden worden in de lezersgallery, zijn digitaal gemaakt. We denken dat we met deze foto van Nico van Dijk een uitzondering te pakken hebben. We spraken al eerder met de fanatieke pinhole-fotograaf over zijn werk en we vermoeden dat ook aan deze foto geen digitale camera te pas is gekomen. Het fraaie sfeerbeeld, gemaakt tijdens het blauwe uur, levert hem de eer en de prijs op: de BredaPhoto Festivalcatalogus t.w.v. €24,95. Gefeliciteerd!

Foto: Nico van Dijk
Foto © Nico van Dijk

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: BredaPhoto Festivalcatalogus t.w.v. €24,95

Vijf weken lang bestond de prijs uit deze fraaie Festivalcatalogus, vandaag geven we het laatste exemplaar weg. In de catalogus lees je alles over het werk van de fotografen die exposeren tijdens BredaPhoto. Het festival duurt nog tot en met 26 oktober en is zeker een bezoekje waard! Benieuwd wat er allemaal te zien is? Lees - en bekijk - het hier.

Volgende week maken we de nieuwe prijzen voor weekwinnaars bekend!

BredaPhoto Catalogus

afbeelding van longneck

Blij verrast. :-)

Klopt Julian.
Dit is een analoge opname gemaakt met een houten kastje zonder zoeker. f235 op 6x9 formaat met Fuji 160C.
Het blauwe komt van het "blauwe uur" alsmede door de lange belichtingstijd van de desbetreffende film.