gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #42

Spotlight - Weekwinnaar #42-2013

Julian 1788 3
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vandaag geven we de laatste van vijf tegoedbonnen met waarde van 20 euro weg, te besteden bij PosterXXL.

De eer en de prijs gaat deze week naar Wim Carens. Hij stuurde deze dynamische foto van een bus in de Argentijse hoofdstad Buenos Aires in. Het levert hem als weekwinnaar een waardebon van 2o euro op, te besteden bij PosterXXL. Gefeliciteerd!

Foto: Wim Carens
Foto: Wim Carens

Ook winnen?

Vandaag geven we de laatste van vijf waardebonnen weg. Vanaf volgende week zijn er weer nieuwe prijzen te winnen. Hoe? Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! Wij selecteren de mooiste inzendingen en plaatsen die in de Spotlight. Iedere vrijdag kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

PosterXXL

Met dank aan PosterXXL voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van StephandeLaat

Wel jammer dat je met zoon mooie foto zoon karige prijs wint.....gelukkig is er nog eeuwige room!

afbeelding van Anoniem

Of andersom: "hoe je met zo'n karige foto zo'n mooie prijs wint..."

afbeelding van roelj

Ah joh, hou 't sportief. Over smaak valt wel degelijk te twisten. Het is al aardig dat elke week een foto/lezer in het zonnetje gezet kan worden. Deze week weer een ander.