Spotlight - Weekwinnaar #41-2014

Spotlight - Weekwinnaar #41-2014

Julian 1832 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is dat de BredaPhoto Festivalcatalogus, ter waarde van 24,95 euro!

Stillevens komen we niet zoveel tegen tussen de inzendingen in de lezersgallery. Deze creatieve plaat van Marloes van Antwerpen met de titel 'Silent Secrets' sprong meteen in het oog en bleef onze aandacht vasthouden. Marloes wint een exemplaar van de BredaPhoto Festivalcatalogus. Gefeliciteerd!

Foto: Marloes van Antwerpen
Foto: Marloes van Antwerpen

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: BredaPhoto Festivalcatalogus t.w.v. €24,95

Je maakt nog twee weken kans op de BredaPhoto Festivalcatalogus. In deze catalogus lees je alles over het werk van de fotografen die exposeren tijdens BredaPhoto. Het festival duurt nog tot en met 26 oktober en is zeker een bezoekje waard! Benieuwd wat er allemaal te zien is? Lees - en bekijk - het hier.

BredaPhoto Catalogus