Spotlight - Weekwinnaar #39-2014

Spotlight - Weekwinnaar #39-2014

Julian 1308 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. De komende weken is dat de BredaPhoto Festivalcatalogus, ter waarde van 24,95 euro!

De Reichstag in Berlijn is een dankbaar fotografieonderwerp. De bijzondere architectuur heeft veel aantrekkingskracht op fotografen. Henk Pijnappels maakte er deze foto en dat levert hem de weekprijs op! Vanaf deze week bestaat de prijs uit een exemplaar van de BredaPhoto Festivalcatalogus, een fraai boek met werk van meer dan vijftig topfotografen!

Henk Pijnappels
Foto © Henk Pijnappels

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: BredaPhoto Festivalcatalogus t.w.v. €24,95

In deze catalogus lees je alles over het werk van de fotografen die exposeren tijdens BredaPhoto. Het festival duurt nog tot en met 26 oktober en is zeker een bezoekje waard! Benieuwd wat er allemaal te zien is? Lees - en bekijk - het hier.

BredaPhoto Catalogus