Spotlight - Weekwinnaar #38-2015

Spotlight - Weekwinnaar #38-2015

Julian 1903 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is de prijs een Pixum-tegoedbon ter waarde van 50 euro!

De eer en de prijs gaan deze week naar Jeroen Middelbeek, die ons wist te overtuigen met een combinatie van symmetrie en een lange sluitertijd. Hij wint een Pixum-tegoedbon van 50 euro, gefeliciteerd!

Jeroen Middelbeek
Foto © Jeroen Middelbeek

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Pixum-tegoedbon ter waarde van €50,-

Vijf weken geven we een Pixum-tegoedbon weg. Iedere vrijdag, van 18 september tot 16 oktober 2015 kiezen we een winnaar.

Bij Pixum kun je terecht voor professionele afdrukken van je favoriete foto's. Of je ze het liefst terugziet in een fotoboek, in een lijst of gedrukt op glas, is aan jou. Je hebt de keuze uit vele kleuren, formaten, bindingen en nog veel meer. Zo maak je van je foto's een uniek document.

Pixum garandeert kwaliteit en een degelijke afwerking. Dankzij de gebruiksvriendelijke website of Pixum Fotowereld-software zet je binnen een handomdraai een fotoboek in elkaar. Voor smartphone en tablet is bovendien een handige app beschikbaar.


Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.