gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #38-2014

Spotlight - Weekwinnaar #38-2014

Julian 1186 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is dat een waardebon van 20 euro te besteden bij ScanCorner!

De strakke lijnen in deze architectuurfoto vormen een mooi contrast met de vervaagde lucht, die het gevolg is van een lange sluitertijd. Het resultaat mag er zijn en levert Ilya Korzelius de prijs op! Ilya wint 20 euro tegoed, te besteden bij ScanCorner voor het digitaliseren van alle soorten analoge materialen. Gefeliciteerd!

Ilya Korzelius
Foto © Ilya Korzelius

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: 20 euro tegoed van ScanCorner

Vijf weken lang gaven we een tegoedbon ter waarde van 20 euro weg, te besteden bij ScanCorner. Je kunt hier terecht voor het digitaliseren van alle soorten analoge beeldmaterialen. Van kleinbeeldfilm en dia's tot negatieven in midden- en grootformaat. ScanCorner kan ook je Super 8 banden digitaliseren naar DVD. Vanaf volgende week geven we nieuwe prijzen weg.

ScanCorner Prijs
Met dank aan ScanCorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.