Spotlight - Weekwinnaar #37-2012

Spotlight - Weekwinnaar #37-2012

jesse kraal 2082 0
Vrijdagmiddag spitten we de foto's uit de Spotlight door. Onze favoriete inzending van de afgelopen week belonen we met een leuke prijs. Ook nu hebben we weer een keuze kunnen maken en maken we de weekwinnaar bekend.

Hoewel de naam van ons magazine wellicht anders doet vermoeden, dragen we ook analoge fotografie een warm hart toe. Zeker als het fraaie platen oplevert zoals deze van Vincent van Kooten. Het levert hem een agenda op van 'De Nieuwe Wildernis' en natuurlijk een flinke dosis eeuwige roem.

Vincent van Kooten
Askja - Foto © Vincent van Kooten

Ook winnen?

Meedoen is eenvoudig. Stuur je foto's naar onze Lezersgallery, wij pikken regelmatig de mooiste beelden uit en plaatsen deze in de Spotlight. Aan het einde van de week nemen we de selectie onder de loep en kiezen we de weekwinnaar.

'De Nieuwe Wildernis'

Natuurfotograaf Ruben Smit werkt samen met filmmaker Martin Verkerk aan een film over de natuur in de Oostvaardersplassen. Ruben selecteerde zijn mooiste foto voor deze 2013-agenda. In totaal mogen we er vijf weggeven.

de nieuwe wildernis

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse