Spotlight Weekwinnaar #35 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #35 - 2017

Jasper van Bladel 729 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een leuk en lekker pakket met items van Fotofestival Schiedam!

Spotlight Weekwinnaar #35 - 2017

Weekwinnaar: Anita Grotewal

Een erg mooie foto! Een rijk beeld qua compositie, kleur en onderwerp. Prachtige werking van claire-obscur ook! Gefeliciteerd Anita, geniet van je prijs!

Een beetje HDR, maar niet te veel, zorgen voor een prachtige verhalende foto. Anita, gefeliciteerd met de foto van de week.

Weekwinnaar prijs: Fotofestival Schiedam pakket

De winnaar wint een mooi pakket met allerlei items van Fotofestival Schiedam:
  • Ticket Phototalk
  • Fles Bobby's jenever uit Schiedam
  • Een leuke linnen tas met opdruk 'Heb jenever voor mij'

Fotofestival Schiedam

Van 12 tot en met 22 oktober 2017 vindt alweer de vijfde editie plaats in het historische centrum van Schiedam. Zowel jong aanstormend talent als gevestigde namen exposeren hun werk op bijzondere locaties; van monumentale panden en leegstaande winkels tot de huiskamer van de Schiedammer. Dit jaar draait het allemaal om het thema Blauwdruk, dat de relatie tussen fotografie en grafische- en ruimtelijke vormgeving verkent. Het festival presenteert exposities, beeldprojecten en activiteiten die de interactie aangaan met een andere (kunst)discipline.
 
Rotterdam Photo Talks verzorgt als onderdeel van het festival een Schiedam Editie van Photo Talks.
 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper