gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #35-2014

Spotlight - Weekwinnaar #35-2014

Julian 1202 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is dat een waardebon van 20 euro te besteden bij ScanCorner!

De winnende foto van de week is gemaakt tijdens een concert van Bombay Show Pig, door Teis Albers. Zijn foto van de band in de spotlights levert hem zelf een plekje in de schijnwerpers op. En natuurlijk een leuke prijs. Teis wint 20 euro tegoed, te besteden bij ScanCorner voor het digitaliseren van alle soorten analoge materialen. Gefeliciteerd!

Foto: Teis Albers
Foto: Teis Albers

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: 20 euro tegoed van ScanCorner

Nog vier weken bestaat de prijs uit een tegoedbon ter waarde van 20 euro, te besteden bij ScanCorner. Je kunt hier terecht voor het digitaliseren van alle soorten analoge beeldmaterialen. Van kleinbeeldfilm en dia's tot negatieven in midden- en grootformaat. ScanCorner kan ook je Hi8 banden digitaliseren naar DVD.

ScanCorner Prijs
Met dank aan ScanCorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.