gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #33-2015

Spotlight - Weekwinnaar #33-2015

Julian 1356 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. Vijf weken lang belonen we de weekwinnaar met een Caruba Andex 2 cameratas, volgepropt met handige Caruba-accessoires én een comfortabele BlackRapid RS-7 Curve-draagriem, met een totale waarde van ruim 275 euro!

Met deze creatieve fashionfoto sleept Bas van den Boom deze week de eer en de prijs in de wacht. Bas wint wint een luxe Caruba-cameratas, vol met handige accessoires én een comfortabele BlackRapid RS-7 Curve-draagriem. Gefeliciteerd!

Foto: Bas van den Boom
Foto © Bas van den Boom - The Construct

Ook winnen?

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

CarubaPrijzenpakket ter waarde van 277,65 euro

Vijf weken bestaat de prijs uit een Caruba-cameratas vol met accessoires en daar bovenop nog eens een BlackRapid RS-7 Curve! Vrijdag 24 juli geven we het eerste pakket weg, op vrijdag 21 augustus gaat de laatste tas naar de winnaar.

De Caruba Andex 2 is een stevige rugzak, met ruimte voor een flinke camera-uitrusting en een ergonomische en comfortabele draagband. Dankzij de sling-mogelijkheid en de ingang aan de zijkant van de tas kun je snel je camera tevoorschijn halen.

Naast een cameracompartiment en een bovencompartiment voor extra spullen, is er een dik gevoerd compartiment aanwezig waar je een laptop tot 15-inch in kwijt kunt. De Caruba Andex 2 is gemaakt van robuust en sterk nylon en aan de binnenkant voorzien van een gevoerde zachte bekleding, zodat je apparatuur veilig opgeborgen is. De ademende gaasbekleding aan de achterkant zorgt voor urenlang draagcomfort. Bovendien wordt een regenhoes meegeleverd om je kostbare spullen te beschermen tegen de elementen.

Caruba Andex 2

De prijs bestaat niet alleen uit de cameratas, maar een compleet pakket met handige accessoires. In de tas vind je een handige Card Case, een setje grijskaarten, een microvezeldoekje, een blaasbalg, een statieftas, een Filter Organiser en een BlackRapid RS-7 Curve-draagriem om je camera comfortabel te dragen.

  • Caruba Andex 2 cameratas
  • Caruba Multi Card Case MCC-1
  • Caruba Filter Organiser Black L
  • Caruba Digital Grey Card DGC-2
  • Caruba Microfiber Lensdoekje XL
  • Caruba Lens Blower
  • Caruba Statieftas 20
  • BlackRapid RS-7 Curve Black
  • Totale waarde: €277,65

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Caruba.

Caruba prijzenpakket

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van de prijzen.