gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #33-2014

Spotlight - Weekwinnaar #33-2014

Julian 1417 0
Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we voor het laatst een fotoboek naar keuze van Uitgeverij Scriptum weg.

In Utrecht maakte Pim Geerts deze straatfoto, het fraaie schaduwspel levert hem de eer en de prijs op. Pim mag kiezen uit de fotoboeken 'De Wadden' en 'The Dutch & Their Bikes' van Uitgeverij Scriptum. Gefeliciteerd!

Foto: Pim Geerts
Foto © Pim Geerts

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: keuze uit 'De Wadden' of 'The Dutch & Their Bikes'

Vijf weken lang mochten de weekwinnaars mogen kiezen uit het boek 'De Wadden' of 'The Dutch & Their Bikes', beide fotoboeken hebben een winkelwaarde van zo'n 30 euro. Uitgeverij Scriptum stelde de prijzen beschikbaar. Vandaag geven we voor het laatst deze prijs weg, volgende week zijn er weer nieuwe prijzen te winnen!

Fotoboeken - Scriptum

De Wadden - Nergens ter wereld

Nergens anders ter wereld vind je een landschap dat gelijk is aan de kuststrook zoals die zich uitstrekt van Den Helder tot het Deense Esbjerg. De foto's in dit fotoboek laten zich bekijken als een aaneengesloten beeldverhaal, dat de voortdurende afwisseling van opbouwende en afbrekende krachten door de natuur schitterend in beeld brengt. Strand, duinen, het wad, dieren en menselijke sporen, alles is verzameld in dit 204 pagina's tellende boek met foto's en tekst van Toon Fey. Achter in het boek vind je enkele korte hoofdstukken waarin het ontstaan van de bijzonde landschappen kort en bondig wordt uitgelegd.

Auteur: Toon Fey
Pagina's: 204 pagina's
Prijs: 29,95 euro
Bestellen: www.scriptum.nl

The Dutch & Their Bikes

Uitgerekend een Amerikaanse fotografe besloot een fotoboek te maken over het fietsgedrag van de Hollanders. Shirley Agudo legde fietsers in alle mogelijk soorten op de foto vast. De foto's zijn gegroepeerd op thema: fietsers met honden, fietsers met dozen, fietsers met bloemen, fietsstallingen en ga zo maar door. In totaal bevat het boek 352 pagina's met maar liefst 700 foto's. Het boek staat niet alleen vol met foto's van de Nederlandse fietscultuur, maar ook met allerlei achtergronden en (Engelstalige) uitleg.

Auteur: Shirley Agudo
Pagina's: 352 pagina's
Prijs: 29,90 euro
Bestellen: www.scriptum.nl

Met dank aan Uitgeverij Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.