Portrait of Varusa

Spotlight Weekwinnaar #31 - 2017

Redactie DIGIFO... 794 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een easyCover!

Spotlight Weekwinnaar #31 - 2017

Weekwinnaar: Boy Surminski

Een portret om kippenvel van te krijgen. Varusa kijkt je recht in je ziel aan en de kleur van haar hoofdoek zorgt voor een prachtige sfeer, al is deze wel een beetje mineur. Boy Surminski, jouw foto Portrait of Varusa is deze week de foto van de week.

Spotlight Weekwinnaar - #31

Weekwinnaar prijs - easyCover

De handige easyCover cameracases beschermen kostbare DSLRs tegen krassen, stoten, zand en stof. De camera blijft 100% functioneel en is direct beschermd. In je rugzak, om je nek, in de auto, op de fiets, in de natuur, overal waar je camera kwetsbaar is. Waar je ook bent, easyCover beschermt altijd. De easyCover cameracases worden geleverd met een screenprotector en een microvezeldoekje.

Wil jij kansmaken op deze prachtige prijs en publicatie? Stuur dan snel je mooiste foto's in, in onze Lezersgallery.

Met dank aan easyCover voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie