Spotlight Weekwinnaar #30 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #30 - 2017

Jasper van Bladel 879 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een easyCover!

Spotlight Weekwinnaar #30 - 2017

Weekwinnaar: Marco de Waal

Dit is een prachtige foto! Een winnaar door het fraaie gebruik van zwart-wit en de bijzondere compositie. Wij moeten denken aan het werk van fotograaf Stephan Vanfleteren als we deze foto zien en dat mag gerust een compliment zijn. Gefeliciteerd Marco!

Weekwinnaar prijs - easyCover

De handige easyCover cameracases beschermen kostbare DSLRs tegen krassen, stoten, zand en stof. De camera blijft 100% functioneel en is direct beschermd. In je rugzak, om je nek, in de auto, op de fiets, in de natuur, overal waar je camera kwetsbaar is. Waar je ook bent, easyCover beschermt altijd. De easyCover cameracases worden geleverd met een screenprotector en een microvezeldoekje.

Wil jij kansmaken op deze prachtige prijs en publicatie? Stuur dan snel je mooiste foto's in, in onze Lezersgallery.

Met dank aan easyCover voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper