Spotlight - Weekwinnaar #29-2015

Spotlight - Weekwinnaar #29-2015

Julian 1477 2
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vandaag geven we voor de laatste keer 100 euro shoptegoed van Photobrandstore weg!

Dat een foto niet altijd scherp hoeft te zijn, laat Hub Vermeeren zien met deze fraaie abstracte plaat, gemaakt in het Hallerbos. Door de camera te bewegen tijdens de opname en een lange sluitertijd te gebruiken (in dit geval 1/8e seconde) ontstaat er een dromerige sfeer. Het levert Hub deze week de eer en de prijs op. Hij wint 100 euro shoptegoed op, te besteden bij  Photobrandstore. Van harte gefeliciteerd!

Foto: Hub Vermeeren
Hallerbos - Foto © Hub Vermeeren

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: €100 euro shoptegoed bij Photobrandstore

Vandaag geven we voor de laatste keer 100 euro shoptegoed weg, te besteden bij Photobrandstore Haarlem, Amsterdam of Heemskerk. Vijf weken lang werden de weekwinnaars beloond met deze dikke prijs. Volgende week maken we de nieuwe prijs voor de komende vijf weken bekend.

Photobrandstore is aangesloten bij Ringfoto, met 2300 aangesloten winkels de grootste foto-retailorganisatie in Europa. De Photobrandstores zijn allen zelfstandig ondernemer en bieden een compleet aanbod van apparatuur en accessoires van alle grote merken.

Je kunt het tegoed gebruiken bij de volgende winkels:

Amsterdam: (Foto Mignon)
Van Woustraat 56
1073 LN Amsterdam

Heemskerk: (Foto Blom)
Deutzstraat 12-14
1961 NT Heemskerk

Haarlem: (Ringfoto Haarlem)
Zijlweg 66
2013 DK Haarlem

Photobrandstore

Met dank aan Photobrandstore voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van vindecent

Leuk gedaan en tof uitgepakt, proficiat

afbeelding van IngridMG

bekende techniek deze locatie leent zich hier wel toe,heb ook zulke in m'n archief, mooi uitgevoerd
proficiat