Spotlight - Weekwinnaar #29-2013

Spotlight - Weekwinnaar #29-2013

jesse kraal 1650 0
Iedere week benoemen we onze favoriete foto uit de lezersgallery tot weekwinnaar. Voor de maker hebben we een leuke prijs in petto. Deze week is dat een Rollei Transformer RM-110R ter waarde van 39,99 euro! Vandaag geven we de laatste weg.

Komt het door het lekkere weer, de gordroge commentaren van Mart Smeets of de relatieve successen van 'Bau' en 'Lau'? Op de redactie zijn we in ieder geval weer helemaal in de fiets-modus en deze plaat versterkt dat gevoel nog eens. Het mag dan wel niet de Tour de France zijn, maar deze plaat van de Amstel Gold Race vangt perfect de sfeer langs het parcours! David, van harte!

Amstel Gold Race
'Amstel Gold Race' Foto © David Peskens

Ook winnen?

Vijf weken lang maak je kans op een Rollei Transformer RM-110R. Deze week geven we alweer het laatste exemplaar weg dus 'stay tuned' voor de nieuwe weekprijs. We beloven hierbij alvast dat dat weer de moeite waard zal zijn! Wat moet je daarvoor doen? Je foto's insturen naar deLezersgallery! Wij kiezen dagelijks de mooiste inzendingen en zetten deze in de Spotlight. Iedere vrijdag kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar.

Rollei Transformer

Met dank aan www.rollei.com voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse