Spotlight - Weekwinnaar #28-2015

Spotlight - Weekwinnaar #28-2015

Julian 1375 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we 100 euro shoptegoed van Photobrandstore weg!

De 18-jarige Chantal van den Broek heeft zich gespecialiseerd in (zelf)portretten, conceptueel en surrealistische fotografie, lezen we op haar profiel. Dat levert erg mooie beelden op, zoals deze foto getiteld 'Icarus'. Wat ons betreft een prachtige foto, we benoemen Chantal dan ook tot weekwinnaar. Dat levert haar 100 euro shoptegoed op, te besteden bij  Photobrandstore. Van harte gefeliciteerd!

Foto: Chantal van den Broek
Icarus - Foto © Chantal van den Broek

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: €100 euro shoptegoed bij Photobrandstore

Vijf weken lang belonen we de weekwinnaar met 100 euro shoptegoed, te besteden bij Photobrandstore Haarlem, Amsterdam of Heemskerk. We geven het eerste shoptegoed weg op vrijdag 19 juni 2015, het laatste op vrijdag 17 juli 2015.

Photobrandstore is aangesloten bij Ringfoto, met 2300 aangesloten winkels de grootste foto-retailorganisatie in Europa. De Photobrandstores zijn allen zelfstandig ondernemer en bieden een compleet aanbod van apparatuur en accessoires van alle grote merken.

Je kunt het tegoed gebruiken bij de volgende winkels:

Amsterdam: (Foto Mignon)
Van Woustraat 56
1073 LN Amsterdam

Heemskerk: (Foto Blom)
Deutzstraat 12-14
1961 NT Heemskerk

Haarlem: (Ringfoto Haarlem)
Zijlweg 66
2013 DK Haarlem

Photobrandstore

Met dank aan Photobrandstore voor het beschikbaar stellen van de prijzen.