Spotlight - Weekwinnaar #28

Spotlight - Weekwinnaar #28-2014

Julian 1905 1
Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we het laatste exemplaar van het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg!

Barry Hay kijkt uiterst geconcentreerd tijdens zijn optreden. Roel Janssen legde het fraai vast op de gevoelige plaat. Daarmee is hij deze week onze weekwinnaar! Roel wint een exemplaar van het fotoboek Steve McCurry - Voorbij de camera, beschikbaar gesteld door TerraLannoo. Gefeliciteerd!

Roel Janssen
Foto © Roel Janssen

Prijs: Steve McCurry - Voorbij de camera

Steve McCurry - Voorbij de cameraVijf weken lang bestond de prijs uit het 264-pagina's tellende boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera'. Een prachtig overzicht met imponerende foto's die Steve McCurry de afgelopen dertig jaar maakte. Het boek bevat niet alleen de prachtige foto's, maar is een compleet naslagwerk waarin alles te lezen is over de projecten van McCurry.

Van aantekeningen en perskaarten tot taxibonnetjes en dagplanningen: vrijwel alles wat door de handen van de fotograaf is gegaan tijdens zijn vele reizen is terug te vinden in het boek.

Vandaag geven we het laatste exemplaar weg, vanaf volgende week zijn er weer nieuwe prijzen te winnen!

Met dank aan TerraLannoo voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van roelj

Dank! Het boek van Steve McCurry is zeer welkom, stond al op mijn verlanglijstje :)