gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #27-2014

Spotlight - Weekwinnaar #27-2014

Julian 1523 0
Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we weer een exemplaar van het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg.

De sterke kleurcontrasten en strakke lijnen maken dit een erg fraaie landschapsfoto. Arsène Monfort wint met deze plaat een exemplaar van het fotoboek Steve McCurry - Voorbij de camera, beschikbaar gesteld door TerraLannoo. Gefeliciteerd!

Weekwinnaar 27-2014
Foto © Arsène Monfort

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Steve McCurry - Voorbij de camera

Steve McCurry - Voorbij de cameraVijf weken lang bestaat de prijs uit het 264-pagina's tellende boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera'. Een prachtig overzicht met imponerende foto's die Steve McCurry de afgelopen dertig jaar maakte. Het boek bevat niet alleen de prachtige foto's, maar is een compleet naslagwerk waarin alles te lezen is over de projecten van McCurry.

Van aantekeningen en perskaarten tot taxibonnetjes en dagplanningen: vrijwel alles wat door de handen van de fotograaf is gegaan tijdens zijn vele reizen is terug te vinden in het boek.

Iedere vrijdag, van 13 juni t/m 11 juli, stelt uitgever TerraLannoo een exemplaar van het lijvige boek met winkelwaarde van 49,95 euro beschikbaar aan de weekwinnaar. Vandaag geven we het vierde exemplaar weg, volgende week geven we het laatste boek weg!

Met dank aan TerraLannoo voor het beschikbaar stellen van de prijzen.