Spotlight - Weekwinnaar #26

Spotlight - Weekwinnaar #26-2014

Julian 1879 0
Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg.

De eer en de prijs gaan deze week naar Andre Schröder, hij wint met deze spectaculaire concertfoto van Annihilator, gemaakt op Dokk'em Open Air 2014. Andre wint een exemplaar van het fotoboek Steve McCurry - Voorbij de camera, beschikbaar gesteld door TerraLannoo. Gefeliciteerd!

Foto: Andre Schröder
Foto © Andre Schröder

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Steve McCurry - Voorbij de camera

Steve McCurry - Voorbij de cameraVijf weken lang bestaat de prijs uit het 264-pagina's tellende boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera'. Een prachtig overzicht met imponerende foto's die Steve McCurry de afgelopen dertig jaar maakte. Het boek bevat niet alleen de prachtige foto's, maar is een compleet naslagwerk waarin alles te lezen is over de projecten van McCurry.

Van aantekeningen en perskaarten tot taxibonnetjes en dagplanningen: vrijwel alles wat door de handen van de fotograaf is gegaan tijdens zijn vele reizen is terug te vinden in het boek.

Iedere vrijdag, van 13 juni t/m 11 juli, stelt uitgever TerraLannoo een exemplaar van het lijvige boek met winkelwaarde van 49,95 euro beschikbaar aan de weekwinnaar. Vandaag geven we het derde exemplaar weg, je maakt nog twee weken kans op deze prijs!

Met dank aan TerraLannoo voor het beschikbaar stellen van de prijzen.