gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Spotlight - Weekwinnaar #25-2014

Spotlight - Weekwinnaar #25-2014

Julian 1234 2
Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. We roepen de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg.

Een meeuw lift een stukje mee op een pelikaan. Tilly Meijer fotografeerde het bijzondere schouwspel en dat levert haar de prijs op deze week! Tilly wint een exemplaar van het fotoboek Steve McCurry - Voorbij de camera, beschikbaar gesteld door TerraLannoo. Gefeliciteerd!

Foto: Tilly Meijer
Foto © Tilly Meijer

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Steve McCurry - Voorbij de camera

Steve McCurry - Voorbij de cameraVijf weken lang bestaat de prijs uit het 264-pagina's tellende boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera'. Een prachtig overzicht met imponerende foto's die Steve McCurry de afgelopen dertig jaar maakte. Het boek bevat niet alleen de prachtige foto's, maar is een compleet naslagwerk waarin alles te lezen is over de projecten van McCurry.

Van aantekeningen en perskaarten tot taxibonnetjes en dagplanningen: vrijwel alles wat door de handen van de fotograaf is gegaan tijdens zijn vele reizen is terug te vinden in het boek.

Iedere vrijdag, van 13 juni t/m 11 juli, stelt uitgever TerraLannoo een exemplaar van het lijvige boek met winkelwaarde van 49,95 euro beschikbaar aan de weekwinnaar. Vandaag geven we het tweede exemplaar weg, je maakt nog drie weken kans op deze prijs!

Met dank aan TerraLannoo voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van anja voorn

van harte ; het is ook een topplaat en moment

afbeelding van Tilly Meijer

dank je wel.