Spotlight - Weekwinnaar #25

Spotlight - Weekwinnaar #25-2012

Julian 1823 1
Aan het einde van de week selecteren we uit de Spotlight onze favoriete foto. De fotograaf kronen we tot weekwinnaar en wordt beloond met een leuke prijs. Vandaag gaat het laatste exemplaar van het boek NLXL - Nederland naar de winnaar.

Het Nederlands elftal is kansloos ten onder gegaan dit EK. Misschien had we met deze 'vliegende kiep' in onze selectie het er beter vanaf gebracht? Dat zullen we nooit weten, maar de originele fotobewerking zorgt ervoor dat Martijn van Oers in ieder geval wel in de prijzen valt. Hij wint een exemplaar van het boek 'NLXL - Nederland van boven' van Karel Tomeï. Gefeliciteerd!

Foto: Martijn van Oers
Vliegende kiep © Martijn van Oers

Doe mee en win!

We hebben vier exemplaren van het fotoboek 'NLXL - Nederland van boven' weggegeven de afgelopen weken en zijn door onze stapel heen. Volgende week hebben we weer een andere prijs voor de weekwinnaar in petto. Kans maken? Upload je foto's naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar. Stuur je foto's in en wie weet ben jij volgende vrijdag de weekwinnaar!

afbeelding van walletje-w

Erg leuke foto(bewerking). Toverde een glimlach op mijn gezicht.